Audi A1 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a1 2.0 tdi cr 143pk

Stage 1 Audi A1 2.0 TDI CR 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 185pk +29.4%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A1 2.0 TDI CR 143pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Audi A1 2.0 TDI CR 143pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi A1 veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw Audi
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Audi A1 2.0 TDI CR 143pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Audi A1 2.0 TDI CR 143pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A1 2.0 TDI CR 143pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Audi A1 2.0 TDI CR 143pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi A1 2.0 TDI CR 143pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Audi A1 2.0 TDI CR 143pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi A1 2.0 TDI CR 143pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi A1 2.0 TDI CR 143pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede Audi A1chiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Audi A1 2.0 TDI CR 143pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi A1 2.0 TDI CR 143pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Audi A1 2.0 TDI CR 143pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi A1 2.0 TDI CR 143pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Audi A1 2.0 TDI CR 143pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Audi A1 2.0 TDI CR 143pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Audi A1 2.0 TDI CR 143pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi A1 2.0 TDI CR 143pk chiptuning. Hierbij pas je de Audi A1 2.0 TDI CR 143pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Audi A1 2.0 TDI CR 143pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Audi A1 2.0 TDI CR 143pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Audi A1 2.0 TDI CR 143pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Audi A1 2.0 TDI CR 143pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Oldsmobile
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Audi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw auto dus even kwijt.