Audi A1 1.6 TDI 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a1 1.6 tdi 116pk

Stage 1 Audi A1 1.6 TDI 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 145pk +25%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch EDC17C64 & Delphi DCM6.2
Compressieverhouding 16,2 : 1
Boring X slag 79,5 X 80,5 mm
Motornummer CXMA

Audi tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Audi A1 is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Audi A1 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Audi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Audi A1 1.6 TDI 116pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Audi A1 1.6 TDI 116pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Audi A1 veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Audi A1 1.6 TDI 116pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi A1 1.6 TDI 116pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi A1 1.6 TDI 116pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Audi A1 1.6 TDI 116pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Audi A1 1.6 TDI 116pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi A1 1.6 TDI 116pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Audi A1 1.6 TDI 116pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Audi A1 1.6 TDI 116pk tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Audi A1 1.6 TDI 116pk motor tuning:

Voor het Audi A1 1.6 TDI 116pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Audi A1 1.6 TDI 116pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi A1 1.6 TDI 116pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Audi A1 1.6 TDI 116pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Audi A1 1.6 TDI 116pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi A1 1.6 TDI 116pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Audi A1 1.6 TDI 116pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Audi A1 1.6 TDI 116pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Audi A1 1.6 TDI 116pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Audi A1 1.6 TDI 116pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi A1 1.6 TDI 116pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Audi A1 1.6 TDI 116pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mercury externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.