Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Aston martin vantage 6.0 v12 517pk

Stage 1 Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 517pk 542pk +4.8%
Koppel 570nm 600nm +5.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk ecu van uw Aston Martin Vantage is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk​
 • Meer PK’s uit uw Aston Martin
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, remappen van een Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • De beste Aston Martin Vantagechiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk.

Zo doen wij naast Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Aston Martin Vantage 6.0 V12 517pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Aston Martin auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Aston Martin doen.