Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Aston martin vantage 4.3 v8 400pk

Stage 1 Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 400pk 425pk +6.3%
Koppel 418nm 440nm +5.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Aston Martin Vantage vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Aston Martin Vantage meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Goede Aston Martin Vantagechiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Aston Martin auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk wordt!

Verschillende vormen Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk motor tuning:

Voor het Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk. Zonder de Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk.

Zo doen wij naast Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Aston Martin Vantage 4.3 V8 400pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Aston Martin chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Aston Martin auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.