Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Aston martin dbx 4.0 v8 bi-turbo 550pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Aston Martin DBX vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s uit uw Aston Martin
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk!

Chiptuning Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk genoemd. Je Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Aston Martin DBX 4.0 V8 Bi-Turbo 550pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Lincoln ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Aston Martin auto.

Daarom is je Aston Martin al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.