Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Aston martin dbs 5.2 v8 twinturbo superleggera 725pk

Stage 1 Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 725pk 760pk +4.8%
Koppel 900nm 990nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700800

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Wat voor voordelen heeft chiptuning Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk?

De standaard software in de motor computer van uw Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Aston Martin chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Aston Martin DBS kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van de beste Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Aston Martin DBS 5.2 V8 Twinturbo Superleggera 725pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Aston Martin baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.