Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alpina d5 d5 bi-turbo 350pk

Stage 1 Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 350pk 390pk +11.4%
Koppel 700nm 750nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk chiptunen?

De ecu software van uw Alpina D5 is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Alpina D5 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Alpina D5 veel lekkerder rijdt door tuning Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw Alpina

Hoe gaat dat precies, remappenAlpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk?​

Voor stage one chiptuning Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk. Je Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Alpina D5 D5 Bi-Turbo 350pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland BMW
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alpina auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alpina auto en bent u uw auto dus even kwijt.