Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo stelvio 2.2 jtdm 160pk

Stage 1 Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 220pk +37.5%
Koppel 450nm 530nm +17.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Alfa Romeo Stelvio is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Alfa Romeo Stelvio met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningAlfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • De beste Alfa Romeo Stelviochiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk OBD chiptuning

OBD tuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm 160pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Genesis
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo , zonder dat hierbij aanpassingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Alfa Romeo auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo en bent u uw Alfa Romeo auto dus even kwijt.