Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.4i 16v 95pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 100pk +5.3%
Koppel 120nm 130nm +8.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Alfa Romeo auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Alfa Romeo MiTo veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk​
 • Beter geluid uit uw Alfa Romeo
 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van de beste Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk chiptuning bestanden

Ontdek wat chip tuning voor u Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 95pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Suzuki
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Alfa Romeo .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo auto doen.