Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.4i 16v 78pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 78pk 100pk +28.2%
Koppel 120nm 130nm +8.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw Alfa Romeo auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk?​

Bij stage 1 tuning Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Alfa Romeo auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk
 • Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat chip tuning voor u Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo MiTo 1.4i 16v 78pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.