Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 1.4 turbo 170pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 185pk +8.8%
Koppel 250nm 290nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo auto chiptuning.

In een paar uur kan je Alfa Romeo MiTo door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Alfa Romeo MiTo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Alfa Romeo MiTo meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid uit uw Alfa Romeo

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk
 • Exclusief gebruik van de beste Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk tuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk.

Daardoor is dit een goedkope Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk met meer kracht, zonder dat je Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk ook diverse andere software aanpassingen voor Alfa Romeo MiTo 1.4 Turbo 170pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo auto en bent u uw Alfa Romeo auto dus even kwijt.