Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo mito 0.9 twinair 90pk

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 145nm 190nm +31%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo ecu chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Alfa Romeo MiTo chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Alfa Romeo MiTo veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Alfa Romeo MiTo zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Alfa Romeo
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chiptuningAlfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Alfa Romeo MiTochiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk is een veelvoorkomende manier om je Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Alfa Romeo MiTo 0.9 TwinAir 90pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Hummer ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.