Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulietta 1.4 turbo multiair 170pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 185pk +8.8%
Koppel 250nm 290nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk auto kan doen:

De ecu software van uw Alfa Romeo Giulietta is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Alfa Romeo Giulietta veel soepelder gaat door chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk

Hoe gaat dat precies, remappen van een Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van goede Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk chiptuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk!

Stage 2 Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 170pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo auto en bent u uw Alfa Romeo auto dus even kwijt.