Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulietta 1.4 turbo multiair 150pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 250nm 290nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk chiptunen?

De ecu software van uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Alfa Romeo Giulietta chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk.

Daardoor is dit een goedkope Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk met meer performance, zonder dat je Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk. Je Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Multiair 150pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren DS
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Alfa Romeo chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Alfa Romeo .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.