Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulia 2.2 jtd 210pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 230pk +9.5%
Koppel 470nm 550nm +17%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Alfa Romeo Giulia tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk
 • Exclusief gebruik van goede Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk.

Hierdoor is dit een voordelige Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 210pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo auto, zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo doen.