Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo giulia 2.0t veloce 280pk

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 310pk +10.7%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Alfa Romeo Giulia kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Alfa Romeo Giulia tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Mooier geluid uit uw Alfa Romeo

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk
 • Exclusief gebruik van de beste Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk motor tuning:

Voor het Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk chiptuning. Hierbij pas je de Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk haalt.

Deze vorm van Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Alfa Romeo Giulia 2.0T Veloce 280pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo , zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Alfa Romeo auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo doen.