Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo brera 3.2 jts v6 260pk

Stage 1 Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 270pk +3.8%
Koppel 322nm 340nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Alfa Romeo Brera is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Alfa Romeo Brera door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk gaat u merken dat uw Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk veel soepelder rijdt door Alfa Romeo Brera tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Alfa Romeo Brera meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk
 • Meer PK’s uit uw Alfa Romeo
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, remappen van een Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede Alfa Romeo Brerachiptuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk genoemd. Je Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Subaru ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo , zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Alfa Romeo auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.