Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo brera 2.4 jtdm 20v 210pk

Stage 1 Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 240pk +14.3%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Alfa Romeo chip tuning.

In enkele uren kan je Alfa Romeo Brera door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Alfa Romeo Brera zult u merken dat uw Alfa Romeo Brera veel soepelder gaat door Alfa Romeo Brera chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw Alfa Romeo

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk.

Hierdoor is dit een voordelige Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk!

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk genoemd. Je Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Alfa Romeo al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo en bent u uw auto dus even kwijt.