Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo brera 2.2 jts 185pk

Stage 1 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 202pk +9.2%
Koppel 230nm 258nm +12.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Alfa Romeo Brera is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk:​​

 • Sportiever karakter uit uw Alfa Romeo
 • Aangenaam rijden​ met uw Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk​
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk tuning bestanden

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Jeep ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo auto, zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Alfa Romeo auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Alfa Romeo auto doen.