Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Alfa romeo brera 2.0 jtdm 163pk

Stage 1 Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 195pk +19.6%
Koppel 360nm 425nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Alfa Romeo kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Alfa Romeo Brera heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk gaat u merken dat uw Alfa Romeo Brera veel lekkerder rijdt door chip tuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw Alfa Romeo
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Alfa Romeo Brerachiptuning software in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk wordt!

Verschillende vormen Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk is een populaire methode om je Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk haalt.

Voor wie alles uit hun Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk.

Zo doen wij naast chiptuning Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk ook diverse andere software aanpassingen voor Alfa Romeo Brera 2.0 JTDm 163pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Mitsubishi
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Alfa Romeo , zonder dat hierbij veranderingen Alfa Romeo baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Alfa Romeo en bent u uw Alfa Romeo dus even kwijt.